Fremdrift

Indtast dit søgeord

Få indsigt i årsregnskabsloven med EY’s publikation

6. november, 2019

    Sociale medier

Årsregnskabsloven kan være en udfordring at forstå. I EY vil vi gerne sikre, at vores kunder får den bedste rådgivning i forhold til årsregnskabsloven.

EY’s publikation Indsigt i årsregnskabsloven omhandler gældende lov, den seneste udvikling i praksis samt EY’s erfaringer. Derudover er publikationen suppleret med EY’s holdninger til flere af de områder, hvor anvendelse af lovens rammebestemmelser kræver yderligere vejledning eller fortolkning. Indsigt i årsregnskabsloven indeholder mange af de forespørgsler, som vi har modtaget igennem årene, og dermed anvendt dem til praktisk vejledning for at hjælpe dig og din virksomhed med at anvende årsregnskabsloven.

Vores publikation er delt op i emner og indeholder krydsreferencer til lovens bestemmelser og bekendtgørelser, som er gældende for regnskabsåret 2019. Indsigt i årsregnskabsloven, 6. udgave 2019/20 er blevet opdateret med vores seneste viden og nye fortolkninger, som er opstået i løbet af de forgangne år.

Læs mere om EY’s publikation Indsigt i årsregnskabsloven her.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.