Fremdrift

Indtast dit søgeord

Anvendelse af data til forbedring af indtjening og konkurrenceevne

11. november, 2019 5 minutters læsetid

  Sociale medier

Virksomheder har generelt store mængder data tilgængelig, men mange oplever ofte problemer med at omdanne data til viden. Det er her Business Intelligence kommer ind i billedet. Business Intelligence (BI) handler om at anvende data til at forbedre virksomhedens indtjening og konkurrenceevne gennem et bedre beslutningsgrundlag. Adgang til korrekte data om sundhedstilstanden og den generelle status i din virksomhed er altafgørende for, at du kan træffe de rigtige valg og beslutninger.

Hvorfor bør vi anvende Business Intelligence?

Væksten og den hastighed, som markedet flytter sig med, stiller stadig større krav til virksomhedernes behov for styring og måling. Virksomhedsledere har et stigende behov for hurtige og meget konkrete øjebliksbilleder af tilstanden i virksomheden for at kunne træffe beslutninger og følge med i et konkurrencepræget marked. Data om kunders købsadfærd, varers bevægelse, priser, omkostninger etc. udgør et kolossalt potentiale til at udnytte forretningsmæssige muligheder.

En BI løsning samler alle dine data ét sted og giver jer et visuelt og interaktivt overblik over virksomhedens data og forbedrer derigennem datadreven beslutningtagen. Business Intelligence er ikke kun for store virksomheder. Små og mellemstore virksomheder kan også få stor gavn af BI løsninger, da nye, mindre licenstunge, værktøjer gør det mere tilgængeligt og lettere at arbejde med.

Hvilke genvinster kan man opnå ved implementering af BI?

Anvendelse af Business Intelligence skaber mange gevinster for virksomheder. Nedenfor ses en oversigt over nogle af fordelene ved at bruge en BI løsning.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Det kan være udfordrende at omdanne sine data til forretningsmæssig indsigt, og det er her vi kommer ind i billedet. Vi har medarbejdere, som arbejder med Business Intelligence og som samtidig har erfaring inden for alle områder af virksomhedsdrift. Det betyder, at vi kan hjælpe din virksomhed med:

• Rådgivning om valg af BI løsning
• Udvælgelse af nøgletal inden for alle områder af virksomheden
• Opsætning af BI løsning
• Succesfuld implementering

Hvis ovenstående har vakt din interesse, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med at omdanne data til viden.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.