Fremdrift

Indtast dit søgeord

Landskåring i EY Entrepreneur Of The Year 2019

13. november, 2019

    Sociale medier

EY Entrepreneur Of The Year hylder virksomheder, som er initiativrige samt virkelysten. Virksomhederne i konkurrencen har alle til fælles, at de udvikler sig, skaber jobs og er succesfulde.

2019 har været et rekordår i forhold til antallet af virksomheder, som kan præstere høj vækst. Der er 1.623 virksomheder, der lever op til de strikse vækstkrav, som konkurrence EY Entrepreneur Of The Year kræver, sammenlignet med 1.603 virksomheder i 2018.

De seks regionsvindere i EY Entrepreneur Of The Year er nu klar til landskåringen i København den 28. november 2019. Regionsvinderne skal kæmpe om at repræsentere Danmark i den international finale, som foregår i Monaco i juni 2020.

De seks regionsvindere er:

• Nordjylland: Mekoprint A/S
• Midtjylland: Kvadrat A/S
• Syd- og Sønderjylland: Mos Mosh A/S
• Fyn: Cane-line A/S
• Sjælland: Gubra ApS
• København: Netcompany A/S

Læs mere om EY Entrepreneur Of The Year 2019 her.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.