Fremdrift

Indtast dit søgeord

Danmarks bedste vækstskaber er nu blevet kåret

29. november, 2019 3 minutters læsetid

    Sociale medier

Kvadrat A/S er blevet kåret som Danmarks bedste vækstskaber i konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year i Danmark 2019. Landsfinalen blev afholdt i Lokomotivværkstedet torsdag aften den 28. november, hvor 800 entrepreneurer og erhvervsledere deltog i arrangementet.

De øvrige regionale vindere, som kæmpede om at blive dette års EY Entrepreneur Of The Year var:

• Cane-line A/S
• Gubra ApS
• Mekoprint A/S
• Mos Mosh A/S
• Netcompany A/S

Virksomheden Kvadrat A/S ved Anders Byriel og Mette Bendix er Europas førende leverandør af teknologisk nyskabende og moderne kvalitetstekstiler. Landsjuryen lagde særlig vægt på, at Kvadrat har en fænomenal væksthistorie i Danmark, en innovativ tilgang i hele virksomheden samt en særlig kreativ designkultur. Derudover blev der også lagt vægt på, at Kvadrat har en førende position inden for bæredygtighed og en helt speciel entrepreneurånd.

Kvadrat A/S skal repræsentere de danske farver ved EY World Entrepreneur Of The Year, som foregår i Monaco i 2020. Her skal mere end 50 forskellige lande dyste om at vinde titlen.

Læs mere om de øvrige kategorier og vindere her.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.