Fremdrift

Indtast dit søgeord

Nyhedsbrevet Din Virksomhed er netop udkommet for december måned

Evan Christensen
Henrik K. Andersen
12. december, 2019

    Sociale medier

Din Virksomhed er EY’s nyhedsbrev med fokus på mindre og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevet består af korte artikler, som beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer.

I denne udgave af Din Virksomhed kan du fået et overblik over, hvad du skal huske inden jul samt et overblik over reglerne for frivillig indbetaling af selskabsskat.

Derudover kan du blive klogere på den nye ferielov og reglerne om indefrysning af feriepenge.

Til slut kan du læse om de nye momsregler for hhv. fast ejendom og EU-varehandel, og hvad din virksomhed kan gøre, hvis konjunkturerne vender.

Du kan få et overblik over alle artiklerne i Din Virksomhed fra december, og læse hele nyhedsbrevet her.

Du kan abonnere på Din Virksomhed ved at tilmelde dig til “Small and medium-sized company agenda” her. Det er gratis at abonnere.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.