Fremdrift

Indtast dit søgeord

Få ny inspiration i EY’s Entrepreneurskab Barometer 2019-20

6. januar, 2020

  Sociale medier

Find inspiration fra de bedste vækstvirksomheder i Danmark i EY’s publikation EY Entrepreneurskab Barometer 2019-20, som netop er blevet lanceret.

EY Entrepreneurskab Barometer 2019-20 indeholder viden samt perspektiver om årets vækstvirksomheder baseret på en analyse blandt deltagervirksomhederne i EY Entrepreneur Of The Year.

EY Entrepreneur Of The Year er en anerkendt vækstskaberkonkurrence samt en hyldest til de kvinder og mænd, der opbygger og driver succesfulde, innovative og dynamiske virksomheder.

Find publikationen EY Entreneurskab Barometer 2019-20 her.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

   Abonner på EY's nyhedsbreve

   EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

   Få nyheder fra EY

   Vil du have hjælp?

   Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

   Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.