Fremdrift

Indtast dit søgeord

Overgang til ny økonomisystemløsning – Hvordan griber du det an?

Når man som virksomhed står overfor den beslutning at skulle vælge nyt ERP- eller økonomisystem, kan opgaven virke uoverskuelig for mange. Det er nærmest et fuldtidsjob at sætte sig ind i markedets mange forskellige løsningsmuligheder. Mange virksomheder ender derfor med en løsning, som er meget dyrere, og som kan langt mere, end den enkelte egentlig har behov for – både lige nu og i fremtiden.

Vi anbefaler i stedet at tænke det digitale ind i forretningsstrategien så tidligt som muligt, så de digitale systemløsninger kan bidrage til virksomhedens samlede vækstrejse, specialiseringsproces eller generelle optimering af interne omkostninger. På denne måde afdækkes behovet også fremadrettet, da der i denne forbindelse også tages stilling til eventuelle fremtidige behov.

Digital omstilling eller implementering af nye værktøjer

Står du i den situation, at du overvejer at tilføje et nyt digitalt værktøj, som skal integreres i dit eksisterende økonomisystem, anbefaler vi, at du overvejer, hvordan din virksomheds overordnede forretningsstrategi kan adopteres til at tænke digital udvikling ind fremadrettet. Eventuelt ved at overgå fra et grundlæggende økonomisystem til et andet, som er mere modtageligt for fremtidige integrationsløsninger.

Når vi drøfter integration og opsætning af diverse administrative digitale løsninger med vores kunder, fokuserer vi på at tage en strategisk dialog for at fastlægge, hvor kunden gerne ser sin forretning bevæge sig hen. På denne baggrund anbefaler vi ligeledes ikke blot en løsning, som matcher kundens nuværende behov, men vi forsøger samtidig at foreslå et setup, som samtidig øger agiliteten i fremtidige situationer, hvor nye digitale systemløsninger bliver relevante.

Hvor kan jeg få uvildig ekspertrådgivning?

EY Net Source A/S kan hjælpe dig videre. Vores team har mange års erfaring med uvildig rådgivning og implementering af ERP-løsninger for SMV-segmentet. Gennem tiden har vi ligeledes assisteret mange af vores kunder med at integrere systempakker indbyrdes.

Vi tilstræber en opsætning, som frigør tid fra tunge manuelle processer, således at tiden kan allokeres til andre og mere værdiskabende processer.

Det er samtidig vores erfaring, at den digitale omstilling understøttes bedst, når der tages hensyn til helheden. Det betyder, at hensynet til både mennesker (HR), processer og systemer samt den indbyrdes relation varetages. Dette vil derfor være gennemgående for hele assistancen.

Vi adskiller os fra mange af markedets øvrige sparringspartnere på grund af en tæt personlig kontakt til vores kunder, og vi er altid til rådighed, når vores kunder har brug for os.

Support løbende og efterfølgende til både kunde og revisor.

Kontakt EY Net Source A/S for en uforpligtende snak om et setup, som matcher lige netop din virksomheds behov.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.