Fremdrift

Indtast dit søgeord

Dokumentation af reelle ejere – hvad betyder det for din virksomhed?

17. januar, 2020

    Sociale medier

Selskabsloven er blevet ændret, så alle, der direkte eller indirekte ejer eller kontrollerer et selskab, skal forsyne selskabet med de nødvendige oplysninger, efter selskabets anmodning, for at identificere og dokumentere selskabets reelle ejere i form af fysiske personer.

Virksomheder har fremover pligt til at indhente og opbevare dokumentation for de reelle ejere samt med passende intervaller at sikre sig, at oplysningerne er opdateret.

Passende intervaller er minimum en gang om året, men kan også være oftere for virksomheder, hvor der normalt foretages udskiftning af reelle ejere.

Læs mere om opbevaring af dokumentation for reelle ejere i EY’s artikel her.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.