Fremdrift

Indtast dit søgeord

Omregistrering af IVS til ApS – har du en plan herfor?

3. februar, 2020

    Sociale medier

Den 15. april 2021 skal alle danske IVS-selskaber være omregistreret til et ApS, ellers vil de blive tvangsopløst af Erhvervsstyrelsen.

Folketinget har i 2019 besluttet at lukke for muligheden for at stifte nye IVS’er. For at kunne omregistrere et IVS kræver det en egenkapital på minimum 40.000 kr., og derfor kan det betale sig allerede nu at kigge på en plan for omregistreringen.

EY kan hjælpe med omregistreringen som en samlet løsning, der dækker både det juridiske arbejde, revisionserklæring og formel registrering.

Du kan læse mere om Folketingets beslutning her, og du kan kontakte Søren eller Niels for yderligere information omkring omregistreringen.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.