Fremdrift

Indtast dit søgeord

EY inviterer til Ajour med momsen 2020 i Vejle og København

24. februar, 2020

    Sociale medier

Bruger du meget tid og mange kræfter på at holde dig ajour med ændret praksis, nye regelsæt og nye domme?

Deltag i vores kursusrække Ajour med momsen, hvor vi afholder fire kurser med brandaktuelle moms- og afgiftsemner i løbet af 2020.

Kurserne vil give dig et godt grundlag for at håndtere de løbende moms- og afgiftsmæssige udfordringer i virksomheden, både på et praktisk samt et teoretisk plan.

På kurserne er der rig mulighed for dialog, og du vil få præsentationsmaterialet udleveret, så du kan gøre notater undervejs.

Klik på datoerne nedenfor for yderligere information og tilmelding.

Ajour med momsen afholdes i Vejle: 

Tirsdag den 2. juni 2020
Tirsdag den 1. september 2020
Tirsdag den 1. december 2020

Ajour med momsen afholdes i København:

Onsdag den 3. juni 2020
Onsdag den 2. september 2020
Onsdag den 2. december 2020

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.