Fremdrift

Indtast dit søgeord

Få op til 100.000 kr. til digitalisering i din virksomhed

SMV:Digital tilbyder medfinansiering til fremme af digitalisering i små og mellemstore virksomheder, således at der kan opnås øget vækst og konkurrenceevne.

Den 6. april 2020 åbner en landsdækkende pulje på 9,25 mio. kr. Puljen udmøntes i vouchers a 100.000 kr. og fungerer efter først-til-mølle-princippet. Herudover eksisterer der også en mindre voucher på 25.000 kr., som kan søges fra den 9. marts 2020. Denne voucher udspringer fra en pulje på i alt 2,3 mio. kr.

Forbered din ansøgning i god tid

Der er rift om midlerne, der i efteråret 2019 blev uddelt på halvandet døgn. Derfor bør I forberede jeres ansøgning allerede nu. EY er godkendt som uvildige rådgivere i dette regi, og derfor kan vi vælges til at understøtte jeres digitale omstilling. Tag fat i os og få hjælp til processen.

Læs mere om hvordan din virksomhed kommer i betragtning og hvordan du forbereder din ansøgning.

Læs også om:

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.