Fremdrift

Indtast dit søgeord

Få op til 100.000 kr. til digitalisering i din virksomhed

SMV:Digital tilbyder medfinansiering til fremme af digitalisering i små og mellemstore virksomheder, således at der kan opnås øget vækst og konkurrenceevne.

Den 6. april 2020 åbner en landsdækkende pulje på 9,25 mio. kr. Puljen udmøntes i vouchers a 100.000 kr. og fungerer efter først-til-mølle-princippet. Herudover eksisterer der også en mindre voucher på 25.000 kr., som kan søges fra den 9. marts 2020. Denne voucher udspringer fra en pulje på i alt 2,3 mio. kr.

Forbered din ansøgning i god tid

Der er rift om midlerne, der i efteråret 2019 blev uddelt på halvandet døgn. Derfor bør I forberede jeres ansøgning allerede nu. EY er godkendt som uvildige rådgivere i dette regi, og derfor kan vi vælges til at understøtte jeres digitale omstilling. Tag fat i os og få hjælp til processen.

Læs mere om hvordan din virksomhed kommer i betragtning og hvordan du forbereder din ansøgning.

Læs også om:

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

   Abonner på EY's nyhedsbreve

   EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

   Få nyheder fra EY

   Vil du have hjælp?

   Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

   Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.