Fremdrift

Indtast dit søgeord

Nyhedsbrevet Din Virksomhed er netop udkommet for marts måned

Evan Christensen
Henrik K. Andersen
26. marts, 2020

    Sociale medier

I denne udgave af Din Virksomhed kan du få et overblik over skattelovsændringer til afhjælpning af coronaimplikationer, og hvordan COVID-19 situationen for mange kræver en helt akut indsats i forhold til arbejdskapital.

Du kan også læse om ændringerne i momsreglerne for fast ejendom og konsekvenserne ved at skifte hensigt med ejendommen og anvendelse heraf. Derudover kan du blive klogere på, hvordan praksis vedrørende beskatning af fri bil ændres, og hvordan en bestyrelse kan være vejen til succes for din virksomhed.

Til slut kan du læse om udlægshåndtering og omregistrering af IVS til ApS.

Du kan få et overblik over alle artiklerne i Din Virksomhed fra marts 2020, og læse hele nyhedsbrevet her. 

Du kan abonnere på Din Virksomhed ved at tilmelde dig til “Small and medium-sized company agenda” her. Det er gratis at abonnere.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.