Fremdrift

Indtast dit søgeord

Får du udnyttet potentialet i danske og europæiske tilskudsmuligheder?

EY kan hjælpe dig med at finde rundt i junglen af danske og europæiske tilskudsmuligheder, og sikre din virksomhed optimal chance for at modtage støtte. Der er forskellige krav fra program til program, men generelt kan det siges, at for at opnå offentlig medfinansiering skal projektet være ”innovativt”, hvilket betyder, at målet er at udvikle nye produkter eller væsentligt forbedre eksisterende produkter. Støtteberettigede aktiviteter kan fx være udvikling af en prototype, demonstration og/eller markedstilpasning samt rejser, kommunikation om projektet og udgifter relateret til patent og certificering.

Vi tilbyder en uforpligtende gennemgang af din virksomheds projekter for at afklare, hvad potentialet er for at søge om tilskud fra danske eller europæiske tilskudsprogrammer.

EY’s succesrate ligger på 82 %, hvor gennemsnittet ligger på ca. 13 % for EU-projekter.

Til at screene mulige projekter har vi udviklet et værktøj i form af et spørgeskema, som nemt og hurtigt giver os den fornødne baggrundsviden om fx budget, potentielle partnere, sektorer, markedspotentiale, projektaktiviteter osv. Udfyld derfor gerne spørgeskemaet. Det tager ca. 15 min. og kan potentielt være første skridt i retning mod at opnå et tilskud.

Vi ser frem til at modtage din besvarelse og til at høre mere om projektet og forretningen.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.