Fremdrift

Indtast dit søgeord

Mulighed for fleksibilitet ved lønkompensation

2. april, 2020

  Sociale medier

Ordningen med lønkompensation lægger ikke op til rotation, men der er ikke noget i bekendtgørelsen eller vejledningen, som taler imod en mere fleksibel model. Der er mulighed for at genindkalde medarbejdere i enkelte dage i perioden uden kompensation, og det kan du oplyse ved ansøgningstidspunktet.

Mindst 30 % af medarbejderne skal sendes hjem for at få lønkompensation, men skal det være de samme medarbejdere i hele perioden? Kan medarbejdere være hjemsendt i fx tre dage om ugen og arbejde to?

Læs mere her.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

   Abonner på EY's nyhedsbreve

   EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

   Få nyheder fra EY

   Vil du have hjælp?

   Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

   Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.