Fremdrift

Indtast dit søgeord

Tænk nyt om fremtidens forsyningskæder

7. april, 2020

    Sociale medier

Mange virksomheder oplever et ekstraordinært pres på deres forsyningskæde med begrænsninger og usikkerhedsfaktorer, men nu kigger de også frem – både mod et scenarie hvor krisen trækker ud og mod potentielt fundamentale ændringer fremadrettet.

Forsinkelser, mangel på råmaterialer, leverandører ramt af karantæne og mange andre akutte udfordringer sætter tryk på virksomheders interne organisation og produktion. Situationen skabt med COVID-19 betyder også, at mange ser på forandringer i deres supply chain fremover.

Find de rette svar til mulige scenarier, læs mere i EY’s artikel.

Få adgang til alle EY’s Covid-19 nyheder her.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.