Fremdrift

Indtast dit søgeord

Investeringer i danske start-ups fortsætter

16. april, 2020

  Sociale medier

2019 var et godt år for danske start-ups. Ny analyse fra EY viser, at Danmark kom gennem 2019 som et af Europas’s mest attraktive investeringsmål. I 2020 fortsatte de gode takter indtil opbremsningen i marts.

Udviklingen peger dog på, at der fortsat er risikovillig kapital, som aktivt søger de helt rette investeringsmuligheder, og danske startups der også kan finde muligheder i modgang.

Læs mere i EY’s artikel.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

   Abonner på EY's nyhedsbreve

   EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

   Få nyheder fra EY

   Vil du have hjælp?

   Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

   Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.