Fremdrift

Indtast dit søgeord

EY inviterer til Ajour med momsen i Vejle og København

3. juni, 2020

    Sociale medier

Bruger du meget tid og mange kræfter på at holde dig ajour med ændret praksis, nye regelsæt og nye domme?

Deltag i vores kursusrække Ajour med momsen, hvor vi afholder kurser med brandaktuelle moms- og afgiftsemner forår og efterår. Nedenfor finder du efterårets kursusdatoer.

Kurserne vil give dig et godt grundlag for at håndtere de løbende moms- og afgiftsmæssige udfordringer i virksomheden, både på et praktisk samt et teoretisk plan.

På kurserne er der rig mulighed for dialog, og du vil få præsentationsmaterialet udleveret, så du kan gøre notater undervejs.

Klik på datoerne nedenfor for yderligere information og tilmelding.

Ajour med momsen afholdes i Vejle: 

Tirsdag den 15. september 2020
Tirsdag den 7. december 2020

Ajour med momsen afholdes i København:

Onsdag den 16. september 2020
Onsdag den 8. december 2020

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.