Fremdrift

Indtast dit søgeord

Efter COVID-19 – acceleration mod en ny virkelighed

12. juni, 2020

    Sociale medier

COVID-19 giver akutte udfordringer men også nye muligheder. Når vi har lagt den umiddelbare krise bag os, så kigger vi ind i en ny virkelighed, hvor de stærke tendenser, der slog rod længe før vi fik den verdensomspændende epidemi, i  mellemtiden er accelereret kraftigt. Samtidig spiller ny teknologi og innovation en afgørende rolle.

Der er mindst 4 områder, hvor vi vil opleve grundlæggende forandringer af permanent karakter. Hvordan virksomhederne responderer definerer, hvem der etablerer sig som morgendagens vindere. De 4 områder er:

  • Nye forsyningskæder fremmet af automatisering og digitalisering.
  • Fundamentale ændringer i hvor, og hvordan vi arbejder.
  • Markant øgede krav til virksomhedernes ansvarlighed.
  • Fremtidens kundeoplevelser funderes i tillid – og omsorg.

Læs mere om de 4 områder her.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.