Fremdrift

Indtast dit søgeord

Nyhedsbrevet Din Virksomhed er netop udkommet for juni måned

Evan Christensen
Henrik K. Andersen
18. juni, 2020

  Sociale medier

I nyhedsbrevet Din Virksomhed kan du holde dig ajour med væsentlig ny lovgivning og praksis af relevans for din virksomhed.

I denne udgave af Din Virksomhed kan du fx læse om COVID-19 og erstatningspligten der forsvandt
og om hvor vigtigt der er netop nu, at have overblik over likviditetsstyring og arbejdskapital i din virksomhed. Måske står din virksomhed overfor at skulle afskedige medarbejdere pga. COVID-19. Du kan få gode råd til, hvad du skal være særligt opmærksom på vedr. COVID-19 og opsigelser.

På den anden side af COVID-19 venter en ny virkelighed. Vi kigger fremad, og ser nærmere på, hvad det betyder, at de stærke tendenser, der havde slået rødder længe før vi blev eksponeret for den verdensomspændende epidemi, nu er blevet kraftigt accelereret.

Endelig kan du læse om, hvordan du skaber en modstandsdygtig forretning med 9 fokusområder til at håndtere en krise, og du kan høre Ole Rasmussen, director i EY, fortæller mere om EY’s værktøj, der kan kortlægge, hvor din virksomhed er mest udsat, så du kan få et klart overblik over væsentlige indsatsområder.

Du kan få et overblik over alle artiklerne i Din Virksomhed fra juni 2020, og læse hele nyhedsbrevet her.

Du kan abonnere på Din Virksomhed ved at tilmelde dig til “Small and medium-sized company agenda” her. Det er gratis at abonnere.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.