Fremdrift

Indtast dit søgeord

Uden en plan for i morgen, hvad baserer du dine beslutninger på i dag?

Med en verden, der kæmper mod COVID-19, står familievirksomheder nu over for deres største udfordring i generationer. Samtidig hermed skal både bæredygtig vækst, formue og iværksætterånd sikres på tværs af generationer.

Nu mere end nogensinde, er det derfor afgørende, at familierne bag de familieejede virksomheder engagerer sig i aktivt i ejerskabet, så de via deres handlinger i dag kan være forberedt på, hvad der kan ske i morgen.

For at opnå dette mener vi, at følgende områder bør sættes på dagsordenen:

 • Fokus på Family Governance og på udarbejdelse af en Family Constitution
 • Håndtering af generationsskifteprocessen
 • Centralisering af ledelsen af familiens forhold – fx via et Family Office

 

Du kan læse mere og få uddybet ovenstående i EY’s artikel her.

Du kan også læse mere om vores ydelser til familieejede virksomheder og familierne bag her.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

   Abonner på EY's nyhedsbreve

   EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

   Få nyheder fra EY

   Vil du have hjælp?

   Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

   Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.