Fremdrift

Indtast dit søgeord

Få kortlagt væsentlige indsatsområder og styrk din virksomhed

9. juli, 2020

    Sociale medier

Det er ikke let at navigere ledelsesmæssigt i en krisesituation, som den vi lige nu befinder os i. COVID-19 har skabt mange uvisheder, og der er vigtige beslutninger, der skal træffes for at sikre virksomheden bedst muligt – også til tiden efter krisen.

I EY har vi udarbejdet et værktøj, der kan kortlægge, hvor din virksomhed er mest udsat, så du kan få et klart overblik over væsentlige indsatsområder.

Få mere information om værktøjet her.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.