Fremdrift

Indtast dit søgeord

Hvordan kan du opnå højere sikkerhed i dine arbejdsgange?

9. juli, 2020

  Sociale medier

Mange virksomheder har forskellige opfattelser af begrebet ’sikkerhed’, som anvendes i forbindelse med fx it-sikkerhed, produktsikkerhed, fysisk sikkerhed, databeskyttelse og compliance.

Hos EY opfordrer vi til at bygge bro imellem de forskellige områder, så forstærkende effekter kan udnyttes. Vi ser sikkerhed som værende en proaktiv implementering af sikkerhedsforanstaltninger, som kan være med til at sikre tilgængelighed, integritet og fortrolighed af virksomheders person- og forretningsdata.

Desuden ser vi, at automatisering af arbejdsgange kan være med til at minimere risici, da det giver mulighed for standardisering – eksempelvis hvordan data behandles og gemmes. Yderligere kan automatisering være med til at øge sikkerheden i arbejdsgange og systemer.

Dog oplever vi, at der ofte ikke er dialog mellem de parter, som driver sikkerheds- og automatiseringsagendaen. Ved at ændre denne tilgang til en proaktiv implementering af sikkerhed i arbejdsgange minimeres risikoen for fejl, og samtidig sikres det, at den automatiserede arbejdsgang designes med sikkerhed for øje.

Læs EY’s artikel om hvordan du kan opnå højere sikkerhed i dine arbejdsgange ved brug af automatisering.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.