Fremdrift

Indtast dit søgeord

Hvordan påvirker Covid-19 de fremtidige investeringer i cyber-sikkerhed?

Globale pandemier forekommer heldigvis sjældent, men når det sker, er deres indvirkning betydelig. På kort sigt forstyrrer og afbryder de den daglige drift, samtidig med at de fremadrettet påvirker, hvordan virksomhederne opfører sig i de måneder og år, der følger.

COVID-19 er ingen undtagelse. Pandemien har allerede haft stor betydning for håndteringen af cyber-sikkerhed og forventes at få yderligere betydning for strategier, investeringer og fremtidige prioriteringer.

En EY-undersøgelse gennemført i april-maj 2020 viser, at COVID-19 krisen også har haft stor betydning for den daglige drift af cyber-sikkerhedsområdet, især som følge af øget hjemmearbejde, hvor phishing og andre trusler vokser.

Uddrag fra undersøgelsen:

  • 71% af respondenterne svarer at hjemmearbejde har været den største sikkerhedsudfordring.
  • 79 % siger, at deres cyber-sikkerheds-budgetter vil blive påvirket af COVID-19 inden for de næste seks måneder.
  • Identitets- og adgangsstyring samt databeskyttelse og privacy betragtes som de to områder, hvor udgifterne forventes at stige mest.

Læs mere i EY’s undersøgelse vedr. Covid-19 og Cybersikkerhed.

Andre relevante artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.