Fremdrift

Indtast dit søgeord

Klimaguide – kom godt i gang med CO2-beregning

22. september, 2020

  Sociale medier

Forventningerne til at virksomhederne arbejder med klima stiger, og der kan være store fordele i at arbejde målrettet med at mindske udledning af drivhusgasser. Men for at virksomheder kan arbejde konkret med klima, er det utrolig vigtigt at kende status quo – her kommer klimaregnskabet ind i billedet.

EY, Global Compact Network Danmark og Dansk Erhverv har derfor lanceret en ”Nem Guide til Klimaregnskabet”, målrettet virksomheder, som ønsker at komme godt i gang med at lave et klimaregnskab.

Læs mere om guiden i EY’s artikel.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

   Abonner på EY's nyhedsbreve

   EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

   Få nyheder fra EY

   Vil du have hjælp?

   Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

   Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.