Fremdrift

Indtast dit søgeord

Vil du opdateres og have inspiration til din virksomhed?

14. oktober, 2020

  Sociale medier

EY’s nyhedsbrev Din Virksomhed har fokus på små og mellemstore virksomheder, og holder dig ajour med væsentlig ny lovgivning og praksis af relevans for din virksomhed. Læs seneste udgave fra september 2020 her.

Nyhedsbrevet består af korte artikler, som beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt leverer facts og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl.

Din Virksomhed udkommer kvartalsvis og det er gratis at abonnere. Du kan abonnere på Din Virksomhed ved at tilmelde dig til “Small and medium-sized company agenda” her. Ved at tilmelde dig kan du nemt og hurtigt holde dig opdateret.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

   Abonner på EY's nyhedsbreve

   EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

   Få nyheder fra EY

   Vil du have hjælp?

   Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

   Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.