Fremdrift

Indtast dit søgeord

SMV:Digital åbner op for ansøgninger d. 4. november

SMV:Digital har netop offentliggjort temaet for efterårets tilskudspuljer. Set i lyset af Covid-19 og en generelt faldende eksport er dette netop blevet de overordnede rammer for ansøgningerne. Desuden har SMV:Digital oprettet en spændende ny pulje til indkøb af software.

Tilskudsmidlerne er relevante for dig, som har en virksomhed med en betragtelig direkte eller indirekte eksport, eller for dig der har et ønske og en strategisk plan om fremtidig vækst gennem ny eksport. Der er selvfølgelig som altid fokus på digitalisering og hvorledes forretningssystemer, CRM, Internet of Things, cloud teknologi, BI, e-handelsplatform, webshop, online markedsføring, osv. kan hjælpe med at forbedre e-eksport.

Puljen åbner allerede for ansøgninger onsdag d. 4 november kl. 09.00.

I EY Net Source er vi godkendt som uvildige rådgivere, og vi tager gerne en indledende og uforpligtende snak om, hvordan et projekt under SMV:Digital kan se ud for netop jer. Hvis der er en case, og I ønsker vores assistance, hjælper vi også med at skrive og målrette ansøgningen til en fast pris. Vi har haft stor succes med ansøgningerne tidligere, hvor op imod 90 % gik igennem (obs. forudsat at kunde ansøgte rettidigt). Der er ikke lang tid til åbningsdatoen, og hvis I kunne være interesseret i at at søge puljen, bør vi derfor begynde at drøfte ansøgningsprocessen hurtigst muligt.

Generelt om tilskudspuljen

Virksomheder kan, afhængigt af deres størrelse og modenhed, ansøge om vouchers på enten 25.000 kr., 100.000 kr. eller 250.000 kr. Disse kan bruges på projekter, der kan forbedre jeres nuværende eksportsituation. Målgruppen er SMV’er, der direkte eller indirekte eksporterer.

Voucheren på 25.000 er til privat rådgivning fra en godkendt, uvildig rådgiver. Dette forløb kombineres med et webinar for at klæder jer bedst muligt på til opgaven. Søger I denne pulje, må I højst have 20 ansatte.

Voucheren på 100.000 er ligeledes til privat rådgivning. Med denne pulje kan du søge om rådgivning til en potentialeafklaring før din investering eller rådgivning og projektledelse under implementeringen.

Voucheren på 250.000 er ny og sigter mod de virksomheder, der allerede er klar til at lægge en investering indenfor digitalisering, der kan styrke eksportsituation. Her gives op til 200.000 i tilskud til hardware eller software (dog maksimalt 25 % af investeringen). Investeres der i en abonnementsbaseret løsning støttes udgiften i op til 2 år – igen 200.000 og maksimalt 25 %. Voucheren indeholder derudover 50.000 kr. til privat rådgivning ift. implementering af investeringen.

Hvis I er interesseret i at læse mere om jeres muligheder, kan I finde flere indlæg på vores hjemmeside her. I kan også kontakte vores business developer Paolo C. Månsson på 2529 4148.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.