Fremdrift

Indtast dit søgeord

Nyt lovforslag lemper krav til omregistrering af IVS til ApS

27. oktober, 2020

  Sociale medier

Folketingets partier er blevet enige om et lovforslag, der vil lempe kravene i forbindelse med omregistreringen af IVS til ApS. Lovforslaget forventes fremsat i november 2020.

Lovforslaget giver mulighed for at omregistrere IVS’er til ApS’er ved at indbetale differencen mellem den registrerede selskabskapital og minimumskapitalkravet for et ApS, der er på 40.000 kr.
Indbetalingen kan ligeledes foretages ved gældskonvertering. I dette tilfælde vil der ikke kræves et revideret årsregnskab eller en vurderingsberetning udarbejdet af en godkendt revisor.

Lovforslaget indeholder en forlængelse af fristen, som IVS’erne har til at blive omregisteret, fra 15. april 2021 til 15. oktober 2021.

EY kan hjælpe med omregistreringen som en samlet løsning, der dækker både det juridiske arbejde og den formelle registrering.

Du kan læse mere om lovforslaget her, og du kan kontakte Søren eller Niels for yderligere information omkring omregistreringen.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.