Fremdrift

Indtast dit søgeord

Mød de bedste impact-virksomheder i Danmark

3. november, 2020

  Sociale medier

EY Entrepreneur Of The Year uddeler igen i år en særpris rettet mod virksomheder, der har fokus på at løse væsentlige sociale og samfundsmæssige udfordringer – dem, der ser forretningsmuligheder, der kan skaleres og skabe samfundsmæssig og økonomisk værdi.

EY Entrepreneur Of The Year hylder de bedste vækstskabere. De seneste to år har konkurrencen i Danmark også haft et særligt fokus på impact-virksomheder, som EY, Den Sociale Kapitalfond og +impact by Danske Bank står bag, og den pris bliver også en del af konkurrencen i år.

Læs mere om de nominerede her.

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

   Abonner på EY's nyhedsbreve

   EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

   Få nyheder fra EY

   Vil du have hjælp?

   Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

   Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.