Fremdrift

Indtast dit søgeord

Bæredygtighed og brush-up for bestyrelser

1. februar, 2021

  Sociale medier

Hvis du ikke nåede at deltage i EY’s webinar den 25. januar 2021 med fokus på bæredygtighed som en del af bestyrelsesagendaen samt brush-up før regnskabssæsonen, kan du nu se en optagelse af webinaret på linket nederst.

Bæredygtighed og bestyrelsens muligheder

I programmets første del sætter vi fokus på bæredygtighed og på bestyrelsernes muligheder og rolle i forhold til at skabe bæredygtige løsninger og bidrage til en samfundsansvarlig udvikling. Vi ser også på seneste tendenser inden for sustainability reporting.

To erfarne bestyrelsesformænd vil dele deres synspunkter. Claus V. Hemmingsen vil med sine bestyrelseserfaringer fra bl.a. DFDS, Maersk Drilling, HusCompagniet og A.P. Møller Holding give sit perspektiv på bæredygtighed forankret i virksomhedens strategi og forretningsudvikling. Lars Rasmussen, bestyrelsesformand i bl.a. Lundbeck og Coloplast samt næstformand i Komitéen for god Selskabsledelse, vil tale om bæredygtighed i lyset af de opdaterede anbefalinger om god selskabsledelse, herunder anbefalingen om virksomhedens purpose. Indlæggene faciliteres af Carina Ohm, der er leder af EY’s Climate Change & Sustainability Services, og som også vil give et indblik i best practice inden for sustainability reporting.

Brush-up inden den kommende regnskabssæson

I den anden del af programmet gennemgår EY’s Søren Kok Olsen og Peter Gath den seneste regulatoriske udvikling, som bestyrelsesmedlemmer bør have styr på inden den kommende regnskabssæson.

Dette brush-up omfatter bl.a. regnskab, skat, corporate governance og børsretlige forhold. Endelig gennemgår Søren Skov Larsen den seneste indsigt fra EY om vederlagsrapportering.

Find link til on-demand optagelsen her.

Læs flere artikler fra EY om bæredygtighed

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.