Fremdrift

Indtast dit søgeord

Beskatning af landbrugsejendomme samt jord under solceller og vindmøller

Er der forhold du som ejer eller hovedaktionær skal være særlig opmærksom på for at minimere den fremtidige skat mest muligt?

De nye offentlige vurderinger af landbrugs- og skovejendomme er lige på trapperne. Landbrugs- og skovejendomme skal vurderes første gang efter det nye ejendomsvurderingssystem med vurderingstermin 1. marts 2021. Der sker også ændringer i principperne for offentlig vurdering og beskatning af landbrugs- og skovejendomme.

 • Offentlig vurdering og beskatning af landbrugsejendomme fra 2021
  Den 1. marts 2021 vil landbrugs- og skovejendomme blive vurderet første gang efter det nye offentlige ejendomsvurderingssystem. Fremover sker der offentlig vurdering af landbrugs- og skovejendomme hver den 1. januar i ulige år. Læs mere her.
 • Kriterier for opretholdelse af vurderingsstatus som landbrugsejendom
  Kriterierne for kategorisering af landbrugs- og skovejendomme ændres væsentligt. Det vil få stor betydning for mange ejere af ejendomme, der i dag er kategoriseret og vurderet som landbrugs- og skovejendomme. Ændringerne kan ligeledes få betydning for hovedaktionærer mfl., der bebor stuehuset på selskabets landbrugsejendom. Læs mere her.
 • Ejendomsskat af jord under solceller og vindmøller
  Med virkning pr. 1.marts 2021 skal jord under vindmøller og solcelleanlæg karakteriseres som erhvervsjord. Det kan medføre store stigninger i ejendomsskatten. Læs mere her.

 

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Læs flere artikler fra EY’s branchegruppe Landbrug & Godser

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.