Fremdrift

Indtast dit søgeord

Udskudte frister på årsopgørelsen og oplysningsskemaet for 2020

Skattestyrelsen har på deres hjemmeside offentliggjort nedenstående nyhed om udskydelse af fristerne for, at rette i årsopgørelsen/oplysningsskemaet.

Fristen for at rette årsopgørelsen/oplysningsskemaet er udskudt til 1. september 2021. Du kan se i oversigten nedenfor, hvornår fristerne er udskudt til. Enkelte frister er i august og december.

En fordel at rette årsopgørelsen hurtigst muligt

Selvom fristerne er udskudt, er det en fordel, hvis du ændrer din årsopgørelse hurtigst muligt.

Hvis du har en overskydende skat, vil du få den udbetalt hurtigere, end hvis du venter med at rette din årsopgørelse.

Fristen for frivillig indbetaling er ikke udskudt

Hvis du har en restskat, kan du spare penge, hvis du betaler den inden 1. juli 2021. Fristen for frivillig betaling af restskat er nemlig ikke udskudt.

Betaler du restskatten inden 1. juli 2021, vil der blive beregnet en rente på 1,8 % til og med betalingsdagen. Vælger du at betale efter 1. juli 2021, skal du betale et fast procenttillæg på 3,8 %.

Hvis du har en restskat op til 21.798 kr. inklusive procenttillæg, vil restskatten blive indregnet i din skat for 2022.

Hvis du har en restskat over 21.798 kr. inklusive procenttillæg, vil det overskydende beløb blive opkrævet i tre rater i august, september og oktober. Du får besked i din digitale postkasse, når det er tid til at betale den første rate. Bemærk: Den udskudte oplysningsfrist 1. september kan dog betyde, at dine rater ligger senere.

Læs mere om at betale overskydende skat (restskat) tilbage

Klik for større billede

Kilde: Skat.dk

Andre relevante artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.