Fremdrift

Indtast dit søgeord

Automobilforhandlere

Automobilforhandlere

Den traditionelle bilbranche er under forandring, og ændrede forventninger fra forbrugeren stiller store krav til at omfavne nye forretningsmodeller samt nytænkning omkring de services, som bilbranchen tilbyder.

For at holde trit med udviklingen er forhandlerne nødt til at se nærmere på de stadig flere digitale muligheder som eksisterer for at være i øjenhøjde med forbrugerne, når de søger informationer om kommende bilkøb,

EY har et indgående og unikt kendskab til nye teknologier og innovative løsninger, som berører autobranchen. Vores brede netværk af aktører på tværs af sektorer gør det muligt for virksomheder i autobranchen at kommercialisere nye forretningsområder og indtægtsmodeller samt sikre jeres fremtidige forretning.

Vi har ligeledes stor erfaring med generationsskifte, moms- og afgifter og revision for automobilforhandlere, og vores tværgående team af branchespecialister bidrager til en helhedsrådgivning med fokus på vækst og stabilitet.

Aktuelle artikler fra EY

 

EY’s øvrige branchegrupper

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.