Fremdrift

Indtast dit søgeord

Uffe Black Jensen
Helle Lorenzen

  Sociale medier

Uddannelsesinstitutioner

Uddannelsesinstitutioner

I EY har vi en branchegruppe med fokus på uddannelsesinstitutioner. Branchegruppen er sammensat af revisorer og rådgivere fra de forskellige specialafdelinger og EY-kontorer i hele landet.

Det er os, du møder, når der er brug for rådgivning af Danmarks uddannelsesinstitutioner

Vi har ca. 50 revisorer og rådgivere, der er tilknyttet uddannelsessegmentet, fordelt over hele landet. Vi udgiver et e-nyhedsbrev ca. 4 gange om året, og holder seminarer specielt rettet mod institutioner.

Herudover deltager vi i flere erfa-netværk for økonomiansvarlige på uddannelsesinstitutioner, og vi sidder med i revisornetværket, der fungerer som rådgivende organ vedrørende revision og regnskab for Undervisningsministeriet. På denne måde holder vi os opdateret på udviklingen i uddannelsessektoren.

Vi har derudover et stort internationalt netværk gennem EY’s internationale branchegruppe vedr. revision og rådgivning til uddannelsesinstitutioner, så vi får aktuel viden om udviklingen på det internationale uddannelsesområde.

Branchegruppen for uddannelsesinstitutioner – en værdifuld samarbejdspartner

I Branchegruppen er vi godt rustet til at udføre revision og rådgivning, så din uddannelsesinstitution kan blive fulgt trygt gennem nuværende og kommende udfordringer. Vi giver værdi gennem revision med mere til.

Værdi er ikke kun et spørgsmål om at reducere omkostninger

Værdi er også:

• At sikre proaktivitet i forhold til den lovmæssige udvikling inden for jeres branche

• At sikre sparring i relation til strategiske overvejelser og risikoanalyser

• At fokusere på jeres nøgleområder

• At sikre faglige færdigheder hos alle de EY revisorer og rådgivere i møder. Vi har derfor hele tiden fokus på videreudvikling og videndeling

• At kunne trække på en lang række specialister.

Se seneste nyhedsbreve her, og tilmeld dig fremtidige udgaver her.

Relevante artikler for uddannelsesinstitutioner

 

EY’s øvrige branchegrupper

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.