Fremdrift

Indtast dit søgeord

Evan Christensen

  Sociale medier

Din Virksomhed – marts 2019

Din Virksomhed – marts 2019

I denne udgave af Din Virksomhed kan du blandt andet læse om, hvordan danske virksomheder skal betale sales tax i USA – måske. Derudover kan du læse om de ændringer i ferieloven, som man som virksomhed allerede nu skal forholde sig til. Du kan også blive klogere på fordelene ved automatisering af rutineopgaver.

Endelig kan du få inspiration til, hvordan du skaber fokus i din forretning via strategisk frasalg.

Indhold i denne udgave: 

Danske virksomheder skal betale sales og use tax i USA – måske!

I juni 2018 afsagde den amerikanske Højesteret dom i sagen South Dakota v. Wayfair. I dommen pålægges en udenlandsk virksomhed uden fysisk tilstedeværelse i USA at betale sales tax.

 

Er din virksomhed klar til den nye ferielov?

Den 1. september 2020 træder den nye ferielov i kraft. Overgangsperioden mellem den nye og gamle ferielov begyndte dog i starten af 2019, og derfor skal virksomheder allerede nu forberede sig på ændringer.

 

Kan din virksomhed høste fordele ved automatisering af rutineopgaver?

Med eksisterende teknologi anslås det, at op mod 40 % af de samlede arbejdstimer på tværs af jobtyper i Danmark kan automatiseres, konkluderer en analyse fra Disruptionrådet. Dette gælder både fysiske rutineprægede opgaver og kognitive opgaver såsom informationssøgning og -indsamling, forståelse af tekst og tale samt behandling af data. Læs mere om din virksomhed kan høfte fordele ved automatisering af rutineopgaver. 

 

Har du behov for fokus i din forretning?

En global undersøgelse fra EY viser, at 81 % går i tanker om frasalg for at strømline forretningen. Denne tendens genkender vi også i dansk erhvervsliv. Behovet for at strømline slår nu igennem efter adskillige år med opkøb på agendaen. Læs hvordan du kan skabe fokus i din forretning via strategisk frasalg. 

 

 

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.