Fremdrift

Indtast dit søgeord

Evan Christensen

  Sociale medier

Din Virksomhed – marts 2020

Din Virksomhed – marts 2020

COVID-19 påvirker nu alle aspekter af vores samfund og vores erhvervsliv. Vi har oprettet en særskilt side om COVID-19, hvor du kan holde dig orienteret om forhold af betydning for danske virksomheder. Læs med om ansættelsesret, moms, skat, hjælpepakker mv.

Se siden her og læs vores seneste nyheder nedenfor.

Indhold i denne udgave: 

COVID-19 støtteordningerne: Skattelovsændringer

Folketinget har vedtaget ændringer på skatteområdet, der sigter mod at hjælpe med at afbøde de negative økonomiske konsekvenser af corona-epidemien. Vi giver et overblik over skattelovsændringer til afhjælpning af coronaimplikationer.

 

Arbejdskapital bliver brandvarm

Mange virksomheder har i de seneste år ikke haft stort fokus på arbejdskapital og pengebindinger, men situationen med COVID-19 kalder for mange på en helt akut indsats. Det kræver et økonomisk overblik over kunder, leverandører og lagre og ofte innovative tiltag.

 

Moms og fast ejendom: Ny praksis om regulering og lidt om udtagning

Der har i den seneste tid været stor fokus på ændringerne i momsreglerne for fast ejendom og konsekvenserne ved at skifte hensigt med ejendommen og anvendelse heraf – særligt med de nye udtagningsregler, som blev vedtaget inden jul, og som forventeligt træder i kraft til sommer.

 

Praksis vedrørende beskatning af fri bil ændres

Skattestyrelsen ændrer nu sin praksis, så det fremover er muligt at undgå beskatning af fri bil, hvis bilen stilstandsforsikres og nummerpladerne deponeres hos bilens forsikringsselskab/forsikringsmægler. Det er således ikke længere et krav, at bilen afregistreres.

 

Bestyrelse som vejen til succes for din virksomhed

En bestyrelse kan bidrage med mere end blot at godkende budgetter og direktionens dagsorden. Faktisk kan en bestyrelse fungere som en uvurderlig kilde til ekspertise og rådgivning, hvis den styres godt. Læs mere om hvordan en bestyrrelse kan være vejen til success for din virksomhed.

 

Udlægshåndtering – Har I styr på jeres kvitteringer?

Virksomheder med personale og arbejdsopgaver, som ikke foregår på kontoret, ved, hvor stor en udfordring det kan være at bevare overblikket over de forskellige kontantudlæg og betalinger, der er foretaget med firma- eller privatkort. Læs mere om udlægshåndtering her. 

 

Omregistrering af IVS til ApS – har du en plan herfor?

Folketinget har i 2019 besluttet at lukke for muligheden for at stifte nye IVS’er. For at kunne omregistrere et IVS kræver det en egenkapital på minimum 40.000 kr., og derfor kan det betale sig allerede nu at kigge på en plan for omregistreringen.

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.