FremdriftBogføring

Bogføring

Der er flere løsninger til at kunne udføre din bogføring online. Afhængig af virksomheden, anbefaler vi ofte at anvende e-conomic til mindre og mellemstore virksomheder. I den anbefaling, vurderer vi blandt andet på virksomhedens kompleksitet i forbindelse med lager og produktion, projektstyring, behov for elektronisk arkivering og mulighed for forenkling af administrative processer i virksomheden. Kontakt os for at høre vores anbefaling til din virksomhed.

Vi kan derudover assistere dig med den daglige bogføring.

Vore medarbejdere har indarbejdet effektive måder at arbejde på, og har med det store bagland af øvrige specialister i vores virksomhed altid den mest opdaterede viden omkring det, der er vigtigt for netop din virksomhed.

Administration

Du skal bruge din tid på det, der er vigtigst for din virksomhed. Vi kan derfor assistere med administrative opgaver omkring skanning af leverandør-fakturaer, fakturering og opfølgning på tilgodehavender.

Denne ydelse er individuel fra virksomhed til virksomhed, men kontakt os, så ser vi på, hvordan vi i denne sammen kan hjælpe din virksomhed.

Rene Hasbo, telefon: 2529 4718, email: rene.hasbo@dk.ey.com

Læs mere om EY’s ydelser her.