Fremdrift

Indtast dit søgeord

  Sociale medier

Branchegrupper

Branchegrupper

EY har oprettet en lang række branchegrupper, hvor vi har samlet vores branchespecifikke viden og erfaring.

Uanset hvilken branche, du opererer i, kan vores  eksperter yde målrettet rådgivning, som imødekommer dine behov inden for revision, skat og øvrig rådgivning. Vi kan fx hjælpe med at spotte markedstendenser, identificere konsekvenser og formulere klare holdninger til relevante branchespecifikke emner.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine målsætninger, og hvordan du kan blive mere konkurrencedygtig inden for din branche:

Almene boligorganisationer

Automobilforhandlere

Dansk/Tysk

Energi & Forsyning

Ejendom & Entreprise

Family Enterprise

Fonde & Foreninger

Havne

Robotics & SaaS

Transport & Logistik

Uddannelsesinstitutioner

 

 

 

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

   Abonner på EY's nyhedsbreve

   EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

   Få nyheder fra EY

   Vil du have hjælp?

   Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

   Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.