FremdriftStrategiplan

Strategiplan

Har i svært ved at sikre fokus på den langsigtede udvikling af jeres forretning?
Har i svært ved at eksekvere på jeres strategiplaner og opnå den forventede værdi?
Er jeres nuværende strategiplan forældet?
Har i svært ved at beslutte hvilken vej fremad i skal tage?
Har i svært ved at håndtere pris konkurrence og ineffektivitet?
Har i svært ved at realisere synergier fra opkøb?
Har i brug for ekstern inspiration til at løfte baren for jeres strategiudvikling og ambitionsniveau?

Hvis ja, så kan vi hjælpe jer med at definere og eksekvere jeres forretningsstrategi, evaluere jeres nuværende strategi og retning samt forbedre jeres bundlinje!

Strategiplan

Mange virksomheder kæmper med at definere, hvilken retning de vil tage, samt at realisere den forventede værdi af deres strategiske initiativer.

Det er essentielt for næsten alle virksomheder, at have en klar retning i form at mission, vision, kerneværdier, value drivers, mål, fokus områder og strategiske initiativer, for at skabe en solid forretningssucces.

Mission, vision, kerneværdier, value drivers og fokusområder hjælper ledelsen og medarbejderne med at opnå konsensus og navigere sammen mod succes. Målene for fremtiden og de strategiske initiativer gør det nemmere for ledelsen at tage de rigtige beslutninger i den daglige drift og udvikling. Herudover kan målene i sig selv ofte være en god motivationsfaktor.

At arbejde langsigtet med strategi kræver markeds- og selvindsigt samt forståelse af virksomhedens nuværende situation, da alle strategiprocesser starter med en grundig analyse af markedet og virksomhedens nuværende position.

Ingen kan med sikkerhed sige, hvad der sker i fremtiden, men de fleste kan nemt fortælle, hvad de ønsker sig i fremtiden. Med det udgangspunkt behøves der ikke være langt fra tanke til handling, men det kræver opmærksomhed og dedikation.

EY kan bidrage med:

  • Strategiudvikling og eksekvering
  • Strategi review/audit
  • Bundlinje forbedringer

EY rådgiver også om: