Fremdrift

Indtast dit søgeord

  Sociale medier

Family Enterprise

Family Enterprise

Vi tager hånd om familien, virksomheden og formuen, og hjælper med at sikre vækst, innovation, formue og familiens sammenhængskraft – generation efter generation.

Vi har lang erfaring med at rådgive familieejede virksomheder, og vi forstår derfor de unikke udfordringer såvel familievirksomheden som familien bag står overfor, når vækst, vision og eftermæle skal balanceres.

På den baggrund har vi identificeret en række succesfaktorer for familieejede virksomheder, som vi har samlet i EY’s DNA vækstmodel for familievirksomheder. Modellen fokuserer på de emner, der er væsentlige for at sikrer vækst, innovation, formue og sammenhængskraft i familien gennem generationer.

Læs mere om vores ydelser:
Mere information

 

EY’s øvrige branchegrupper

 

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.