Fremdrift

Indtast dit søgeord

Løn

Løn

Markedet tilbyder flere forskellige løsninger for lønbehandling via en online løsning. Hvilket system der passer bedst til den enkelte virksomhed afhænger af kompleksiteten.

Løn er et stadigt mere komplekst område og kræver konstant opdatering af lønsystemet og tidsregistreringssystemet, ny viden om lovgivning, overenskomster og lokalaftaler. Lønadministrative opgaver kræver fokus, spidskompetencer og frem for alt dedikerede ressourcer for at undgå sårbarhed.

 

Effektivitet og fleksibilitet i lønbehandlingen

Vores lønspecialister betjener flere forskellige virksomheder, hvor vi laver løn og sørger for indberetninger. Hvis vi skal overtage jeres lønbehandling eller være backup til jeres lønmedarbejder, vil I opleve, at I bliver mindre personafhængig, samt at vi med vores bagland af eksperter, vil kunne bidrage til effektivisering af processen, som vil bidrage til en reduktion af fejlkilder i håndteringen.

Vi tilbyder et team af engagerede medarbejdere, som til stadighed stræber efter forbedringer indenfor lønområdet, og som er vant til at løse komplekse opgaver. Vi tilbyder forskellige muligheder indenfor assistance med lønadministration:

 • Outsourcing af den lønadministrative opgave hvor vi håndterer hele opgaven fra forbehandling til lønberegning, kontrol og efterbehandling af lønudbetaling samt afstemning.
 • Faglig sparring omkring lønadministrationen hvor det er vigtigt hele tiden at udvikle og optimere lønprocessen.
 • Gennemgang af din lønadministration. Vi går i detaljen med processerne, systemerne og afstemningerne, for slutteligt at kunne give en konkret køreplan for forbedringer.
 • Implementering af nyt lønsystem eller tidsregistreringssystem hvor vi kan være sparringspartner både før, under og efter implementeringen.

 

Læs mere om:

Styr på lønprocessen?

Løn outsourcing – enkel administration af løn

Løn – videndeling

Implementering af nyt løn- eller tidregistreringssystem

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.