Fremdrift

Indtast dit søgeord

  Sociale medier

Løn outsourcing – enkel administration af løn

Løn outsourcing – enkel administration af løn

Kender du det?

Lønadministrationen kræver flere og flere ressourcer og kompetencer i din virksomhed, da løn bliver mere og mere komplekst. Lønadministrative opgaver kræver fokus, spidskompetencer og frem for alt dedikerede ressourcer for at undgå sårbarhed. Det kan EY hjælpe dig med.

Få tid til kerneopgaven

Outsourcing af lønadministrative opgaver til EY giver mulighed for, at vi håndterer hele opgaven fra forbehandling til lønberegning, kontrol og efterbehandling af lønudbetaling samt afstemning. Det giver tryghed og sikkerhed i hverdagen at lægge opgaven, der hvor ekspertisen er, I øger fleksibiliteten og skaber mindre afhængighed af nøglepersoner samtidig med, at I får tid til at fokusere på jeres kerneområder.

Effektiv lønadministration

Hvis i outsourcer den lønadministrative opgave til EY kan vi håndterer hele opgaven fra forbehandling til lønberegning, kontrol og efterbehandling af lønudbetaling samt afstemning. Vi tilbyder et team af engagerede og kompetente medarbejdere, som til stadighed stræber efter forbedringer inden for lønområdet, og som er vant til at løse komplekse opgaver. Herudover har vi et tæt samarbejde med vores EY kolleger indenfor bla. Skat og personalejura.

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser, alt efter jeres specifikke behov:

 • Oprettelse og ændring af medarbejdernes stamdata
 • Lønberegning
 • Lønsedler i e-boks
 • Satser opdateres ud fra overenskomster, statens takster og lokalaftaler
 • Overførsler via PBS
 • Overførsel af feriepenge, skat, AM-bidrag, barselsfond m.v.
 • E-indkomst indberetning
 • Indberetning af Lønstatistik og DA-statistik
 • Refusionsansøgninger
 • ACF-indberetning af skyldig ferie m.v.
 • Afstemning af løn mellem finans/ERP systemer og e-indkomst

 

Lønadministrationen kan tilbydes enten på vores adresse i vores lønsystemer, Lessor PM, Danløn, Dataløn alt efter hvor kompleks lønadministrationen er eller på virksomhedens adresse i jeres lønsystem.

Vi lægger stor vægt på at have tæt kontakt med vores kunder, så vi kan være sikre på altid at levere den bedst mulige lønadministration, og at al lønafregning udføres ud fra den enkelte virksomheds behov.

Vi kommer meget gerne ud til en uforpligtende snak om hvad EY hjælpe netop din virksomhed med.

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.