Fremdrift

Indtast dit søgeord

    Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: April 2019

Nordisk SMV M&A Outlook: April 2019

EY’s ”Nordisk SMV M&A Outlook” giver det danske SMV landskab et billede af de nordiske M&A tendenser. Se EY’s ”Nordisk SMV M&A Outlook” for april 2019.

Klik for større billede her

Download billedet her

Analysen af nordiske M&A transaktioner for april 2019 viser følgende hovedelementer:

• EY spørgerunde indikerer at 65 % af de adspurgte virksomheder, vil forfølge M&A muligheder indenfor ét år. Dette er over det globale niveau, samt det nordiske gennemsnit siden 2010.
• Historisk kan april være en stille måned, men vi ser en generel fremgang i antallet af SMV transaktioner for april 2019, kontra sidste år.
• Antallet af danske transaktioner år til dato, er stabiliserende, mens der er en tilbagegang i de resterende lande.

Artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.