Fremdrift

Indtast dit søgeord

  Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: April 2020

Nordisk SMV M&A Outlook: April 2020

Så er vores ”Nordisk SMV M&A Outlook” for april 2020 opdateret. Du kan se, hvordan transaktionsmarkedet for de nordiske SMV’er klarer sig.

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” er et forsøg på at give det danske SMV-landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Klik for større billede her.

Download billedet her.

Analysen af nordiske M&A transaktioner viser følgende hovedelementer:

 • Covid-19 har påvirket det nordiske M&A marked negativt. Vi ser i april ÅTD et væsentligt nedsat aktivitetsniveau på tværs af alle nordiske lande. Virksomhedsejerens fokus er naturligvis, at sikre kerneforretningen, hvorfor flere transaktioner er udsat eller stoppet.
 • I en EY-spørgeskemakampagne omkring Covid-19’s effekt på europæiske virksomheders investeringsplaner, melder 51% af 133 adspurgte virksomheder om en mindre tilbagegang i deres investeringsplaner, 23% vil udsætte planerne til 2021 eller senere.
 • Covid-19 kan potentielt vendes til en mulighed i modgang, strategiske opkøb kan sikres til mere favorable vilkår i usikre tider.

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.