Fremdrift

Indtast dit søgeord

    Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: April 2020

Nordisk SMV M&A Outlook: April 2020

Så er vores ”Nordisk SMV M&A Outlook” for april 2020 opdateret. Du kan se, hvordan transaktionsmarkedet for de nordiske SMV’er klarer sig.

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” er et forsøg på at give det danske SMV-landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Klik for større billede her.

Download billedet her.

Analysen af nordiske M&A transaktioner viser følgende hovedelementer:

  • Covid-19 har påvirket det nordiske M&A marked negativt. Vi ser i april ÅTD et væsentligt nedsat aktivitetsniveau på tværs af alle nordiske lande. Virksomhedsejerens fokus er naturligvis, at sikre kerneforretningen, hvorfor flere transaktioner er udsat eller stoppet.
  • I en EY-spørgeskemakampagne omkring Covid-19’s effekt på europæiske virksomheders investeringsplaner, melder 51% af 133 adspurgte virksomheder om en mindre tilbagegang i deres investeringsplaner, 23% vil udsætte planerne til 2021 eller senere.
  • Covid-19 kan potentielt vendes til en mulighed i modgang, strategiske opkøb kan sikres til mere favorable vilkår i usikre tider.

Artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.