Fremdrift

Indtast dit søgeord

  Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: April 2021

Nordisk SMV M&A Outlook: April 2021

Så er vores ”Nordisk SMV M&A Outlook” for april 2021 opdateret. Du kan se, hvordan transaktionsmarkedet for de nordiske SMV’er klarer sig.

Klik for større billede

Download billede

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” giver det danske SMV-landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Analysen af nordiske M&A transaktioner viser følgende hovedelementer:
 • Det høje M&A deal flow´, som sås afslutningsvis i 2020, fortsætter ind i 2021. I alt observeres 539 transaktioner fra januar til april i 2021, mod 297 i samme periode i 2020 – en samlet stigning på 81,4%. Niveauet er samtidig det højeste observeret ÅTD siden 2014 og tegner derfor positivt fremadrettet.
 • Af de 539 transaktioner ÅTD, ses en fremgang i alle Nordiske lande. I forhold til samme periode sidste år, ligger Danmark 84,0% over niveau; Sverige 75,4%; Norge 81,4%, og Finland 92,9% over niveau.
 • I april skete der en hel del flere indenlandske opkøb end normalt, dog bærer Norden stadig præg af stor interesse for opkøb på tværs af grænserne.
 • Finansielle købere fylder fortsat mere i markedet – i en EY-rundspørge af 104 nordiske virksomheder forventer 63% en øget konkurrence fra finansielle købere, mens blot 9% forventer øget konkurrence fra strategiske købere.

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.