Fremdrift

Indtast dit søgeord

  Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: August 2020

Nordisk SMV M&A Outlook: August 2020

Så er vores ”Nordisk SMV M&A Outlook” for august 2020 opdateret. Du kan se hvordan transaktionsmarkedet for de nordiske SMV’er klarer sig.

Klik for større billede her

Download billedet her

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” er et forsøg på at give det danske SMV-landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Analysen af nordiske M&A transaktioner viser følgende hovedelementer:

• År til dato (august), ligger det akkumulerede antal nordiske transaktioner 29,9% under sidste års niveau. Hårdest ramt er Finland, hvis samlede antal transaktioner ligger 42,1% under sidste års niveau. Herefter kommer Danmark med 27,7%, Norge med 27,6%, Sverige med 26,4% under sidste års transaktionsvolumen
• EU’s analyse af forbrugertilliden i EU-lande viser et markant dyk i forbrugertilliden, da Covid-19 startede, sidenhen er genopretning af tilliden godt på vej. Dette forventes at kunne ses i M&A aktiviteten i Q4 2020 og første halvår 2021, da M&A markedet er cyklisk og derfor positivt påvirket af den stigende forbrugertillid
• Multipelniveauet år til dato påvirkes af relativt få annoncerede transaktioner med offentlige multipler, derfor bør 2020 niveauet tages med et hvis forbehold

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

   Abonner på EY's nyhedsbreve

   EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

   Få nyheder fra EY

   Vil du have hjælp?

   Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

   Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.