Fremdrift

Indtast dit søgeord

    Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: Februar 2020

Nordisk SMV M&A Outlook: Februar 2020

Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” forsøger at give det danske SMV-landskab et billede af de nordiske M&A tendenser hver måned.

Klik for større billede her 

Download billede her 

Analysen af nordiske M&A transaktioner viser følgende hovedelementer:

• En EY spørgerunde blandt nordiske ledere, indikerer en øget interesse for cross-sector opkøb som følge af stigende digitaliseringskrav.

• År til dato er aktivitetsniveau over niveau som vi har set siden 2014. Fremgangen er hovedsageligt fra Norge, Sverige og Finland, som alle ligger over niveau i forhold til sidste år.

• Som følge af COVID-19, forventes det at adskillige M&A transaktioner vil blive udskudt, samt M&A-strategier vil blive revurderet grundet uvished.

Artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.