Fremdrift

Indtast dit søgeord

  Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: Februar 2021

Nordisk SMV M&A Outlook: Februar 2021

Så er vores ”Nordisk SMV M&A Outlook” for februar 2021 opdateret. Du kan se hvordan transaktionsmarkedet for de nordiske SMV’er klarer sig.

Klik for større billede her

Download Billedet her

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” giver det danske SMV-landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Analysen af nordiske M&A transaktioner viser følgende hovedelementer:
 • Den fornyede M&A interesse som sås afslutningsvis i 2020, fortsætter ind i 2021.
 • I alt observeres 236 transaktioner i de to første måneder af 2021, kontra 161 for samme periode i 2020, en stigning på +46,6%. Niveauet for 2021 ÅTD et det højeste i observationsperioden siden 2014, og tegner derfor godt fremadrettet.
 • Af de 236 transaktioner for 2021 ÅTD, drives væksten primært af Danmark (63,2%), Sverige (63,6%), og Finland (+69,6%) i forhold til samme periode sidste år. Norge ligger på samme niveau med en 0% stagnering.
 • Af de 106 transaktioner i februar 2021, var køber udenlandsk i 55% af tilfældene. Markedet er derfor stadig præget af stor interesse på tværs af grænserne.

 

Læs EY’s Nordic M&A Tech Refresh

Læs også EY’s artikler fra Strategy & Transactions

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.