Fremdrift

Indtast dit søgeord

    Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: Januar 2020

Nordisk SMV M&A Outlook: Januar 2020

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” er et forsøg på at give det danske SMV-landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Klik for større billede her

Download billede her 

Analysen af nordiske M&A transaktioner viser følgende hovedelementer:

• En EY-spørgerunde blandt nordiske ledere, indikerer fortsat en høj forventning til det nationale M&A aktivitetsniveau.

• 2020 starter året ud med et lavere M&A aktivitetsniveau, i forhold til foregående år. Dog holder Finland sidste års niveau.

• Meget kan nå at ske i det kommende år. Udsving på enkelte måneder er typisk ikke en indikator for resten af året.

Artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.