Fremdrift

Indtast dit søgeord

  Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: Juli 2020

Nordisk SMV M&A Outlook: Juli 2020

Så er vores ”Nordisk SMV M&A Outlook” for juli 2020 opdateret. Du kan se hvordan transaktionsmarkedet for de nordiske SMV’er klarer sig.

Klik for større billede her

Download billedet her

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” er et forsøg på at give det danske SMV-landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Analysen af nordiske M&A transaktioner viser følgende hovedelementer:

 • Transaktionsniveauet fra juli måned 2020, indikerer en normalisering i antallet af månedlige transaktioner. Niveauet er dog væsentligt under 2017 og 2018 med henholdsvis 86 og 104 transaktioner.
 • Samtidigt ser vi, at flere udskudte salgsprocesser er genoptaget, med signing og closing i efteråret. Dette peger ligeledes på en normalisering af aktivitetsniveauet i H2 2020.
 • År til dato (juli), ligger det akkumulerede antal nordiske transaktioner 35,6% under sidste års niveau. Hårdest ramt er Finland, hvis samlede antal transaktioner ligger 43,4% under sidste års niveau. Herefter kommer Norge med 38,5%, Sverige med 32,4% og til sidst Danmark med 30,9%, som er mindst ramt.
 • Multipelniveauet år til dato påvirkes af relativt få annoncerede transaktioner med offentlige multipler, derfor bør 2020 niveauet tages med et hvis forbehold.

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.