Fremdrift

Indtast dit søgeord

    Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: Juli 2020

Nordisk SMV M&A Outlook: Juli 2020

Så er vores ”Nordisk SMV M&A Outlook” for juli 2020 opdateret. Du kan se hvordan transaktionsmarkedet for de nordiske SMV’er klarer sig.

Klik for større billede her

Download billedet her

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” er et forsøg på at give det danske SMV-landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Analysen af nordiske M&A transaktioner viser følgende hovedelementer:

  • Transaktionsniveauet fra juli måned 2020, indikerer en normalisering i antallet af månedlige transaktioner. Niveauet er dog væsentligt under 2017 og 2018 med henholdsvis 86 og 104 transaktioner.
  • Samtidigt ser vi, at flere udskudte salgsprocesser er genoptaget, med signing og closing i efteråret. Dette peger ligeledes på en normalisering af aktivitetsniveauet i H2 2020.
  • År til dato (juli), ligger det akkumulerede antal nordiske transaktioner 35,6% under sidste års niveau. Hårdest ramt er Finland, hvis samlede antal transaktioner ligger 43,4% under sidste års niveau. Herefter kommer Norge med 38,5%, Sverige med 32,4% og til sidst Danmark med 30,9%, som er mindst ramt.
  • Multipelniveauet år til dato påvirkes af relativt få annoncerede transaktioner med offentlige multipler, derfor bør 2020 niveauet tages med et hvis forbehold.

Artikler

Kontakt

Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

Abonner på EY's nyhedsbreve

EY udgiver en række nyhedsbreve, der er relevante for små og mellemstore virksomheder. Nyhedsbrevene er gratis og indeholder korte artikler, der beskriver aktuelle lovkrav og udfordringer, samt fakta og inspiration til virksomhedsejere, direktører, økonomichefer m.fl. Du tilmelder dig via nedenstående link.

Få nyheder fra EY

Vil du have hjælp?

Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.