Fremdrift

Indtast dit søgeord

  Sociale medier

Nordisk SMV M&A Outlook: Juli 2021

Nordisk SMV M&A Outlook: Juli 2021

Så er vores ”Nordisk SMV M&A Outlook” for juli 2021 opdateret. Du kan se, hvordan transaktionsmarkedet for de nordiske SMV’er klarer sig.

Klik for større billede eller download

Hos EY Local M&A hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med både købs- og salgsprocesser. Vores tiltag ”Nordisk SMV M&A Outlook” giver det danske SMV-landskab et snapshot af de nordiske M&A tendenser – opdateret måned for måned.

Analysen af nordiske M&A transaktioner viser følgende hovedelementer:
 • Typisk ser vi, at juli er en stille måned hvad angår transaktioner, ofte pga. sommerferie. Men det rekord høje M&A dealflow fortsætter ind i juli 2021, med en fremgang for juli måned på 36,66% sammenlignet med juli 2020.
 • I alt observeres 1.082 transaktioner fra januar til juli 2021, sammenlignet med 476 i samme periode i 2020.
 • Af de 1.082 transaktioner ÅTD ses en massiv fremgang i alle Nordiske lande. I forhold til samme periode sidste år, ligger Danmark +128,81% over niveau; Sverige +88,46%, Norge +68,91% og Finland +115,19%

Artikler

  Kontakt

  Er du interesseret i vores ydelser? Vil du lave en forespørgsel? Kontakt os via nedenstående formular og vi vender tilbage så snart vi kan. Du kan også kontakte et lokalt kontor.

  html_class="cf7-form"]

  Vil du have hjælp?

  Hvordan kan du udvikle din virksomhed?

  Vi har lang erfaring med de udfordringer, som du og din virksomhed står overfor - uanset om der er tale om revision, regnskab, skat eller anden rådgivning.